Nog maar 4 woningen over

24 van de 28 woningen hebben ondertussen al een eigenaar gevonden.
Er zijn nog 2 gezinswoningen en 2 kleinere, maar charmante flats beschikbaar.
Op de website vind je o.a. enkele nieuwe beelden van wat wij ondertussen als onze “loft” hebben omgedoopt: woning 28, onder het dakgebinte van het conciërgegebouw.

Zoals je kan zien op deze beelden, zal onze loft ongetwijfeld velen kunnen bekoren met zijn charmes zoals een enorme nieuwe dakkapel die toegang geeft tot een groot privé dakterras van 16 m², vanop welke je zowel de taferelen in onze tuin kan meevolgen als de ondergaande zon boven de kruidtuin kan bewonderen.


Ook goed om te weten is dat al zeker 5 woningen verhuurd zullen worden. Dat vinden wij als groep bijzonder fijn omdat we op die manier ook andere mensen – die niet per sé de mogelijkheid hebben of interesse om te kopen – de kans kunnen bieden om deel te nemen aan ons woonproject.
Ben jij mogelijks geïnteresseerd om te huren in ons project wanneer de bouwwerken af zijn (eind 2018/begin 2019), laat ons dan zeker iets weten zodat we je dan kunnen contacteren.

En natuurlijk alvast bij deze een warme oproep voor onze volgende infosessie op zaterdag 8 oktober op onze site zelf: Kapucijnenvoer 47. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier van Cohousing Projects.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .